EV3000i

EV 3000i je sistem na suho termično paro, ki ga uvrščajo med najboljše termične čistilce na svetu.

Termični čistilec na suho paro poskrbi za higienično čistočo in ima zelo dolgo življenjsko dobo – zahvaljujoč ročni izdelavi in tehnologiji. Parni kotel je narejen iz nerjavečega jekla in ima grelne elemente, ki jih je mogoče razstaviti.

Obdan s posebno zlitino, poskrbi za maksimalno učinkovitost in segrevanje vode v najkrajšem možnem času pri konstantno visoki temperaturi pare. Voda se segreje na temperaturo od 150 ° C do 170 ° C, pri temu pa para vsebuje le 5% do 10% vode.

COP ROSE X6

COP ROSE X6 je pametni robot, ki ima vgrajeno lasersko tehnologijo. Ta zazna kje je potrebno očistiti in hkrati zazna tudi ovire na terenu kot so okenske kljuke, ter se jim odmakne. Ima tudi nedrseče gosenice, ki mu omogočajo rotacijo za 360° na mestu, kar omogoča boljše čiščenje robov.

Z robotskim čistilcem lahko čistimo: steklene površine, ploščice, okno in skoraj vse druge gladke površine.

Največji problem robotskih čistilcev je prav glasnost, ki pa je pri najnovejšem modelu COP ROSE X6 izboljšana. Tako boste sedaj med njegovim delovanjem opravljali ostale stvari nemoteno.

Hobot 268

Učinkovito čiščenje: Vztrajni in močni vakuumski motor omogoča, da HOBOT-268 ostane na površini, ki jo čisti. Sesa in čisti nečistoče na površini. Nečistoče in prah dodatno očisti s krpo iz mikro vlaken.

iFetch268

Dobitnik nagrade in zabava za pse. Vaš priljubljeni kosmati prijatelj bo vzljubil to igračo!

iFetch je avtomatski metalec žogic, ki je prejel zmagovalno nagrado in predstavlja novo zabavno igro metanja žogic za vašega ljubljenčka.

LEGEE 668

NOVO ! Robotski sesalnik in brisalec tal 4 v 1 LEGEE

Legee ponuja edinstveno kombinacijo sesalnika in robota za mokro brisanje tal v enem. Sistem Fast brush 4 stopenjsko čiščenje zagotavlja popolno čiščenje gladkih površin v enem koraku - sesanje, suho brisanje, avtomatsko doziranje vode in mokro brisanje.

Pošljite povpraševanje

Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.