EV3000i

EV 3000i je sistem na suho termično paro, ki ga uvrščajo med najboljše termične čistilce na svetu.

Termični čistilec na suho paro poskrbi za higienično čistočo in ima zelo dolgo življenjsko dobo – zahvaljujoč ročni izdelavi in tehnologiji. Parni kotel je narejen iz nerjavečega jekla in ima grelne elemente, ki jih je mogoče razstaviti.

Obdan s posebno zlitino, poskrbi za maksimalno učinkovitost in segrevanje vode v najkrajšem možnem času pri konstantno visoki temperaturi pare. Voda se segreje na temperaturo od 150 ° C do 170 ° C, pri temu pa para vsebuje le 5% do 10% vode.

Glavne funkcije EV 3000i

  • odstranjevanje in raztapljanje maščobe
  • dezinfekcija izkoreninjenje bakterij
  • nevtralizacija vonja
  • varuje naše zdravje in okolje pred kemikalijami
  • omogoča lažje, hitrejše in bolj ekološko čiščenje!

EV 3000i ponuja tudi dodatke, za čiščenje različnih površin

Možnosti uporabe:

Pluta (zatesnjena), laminat in parket, usnje, vzmetnice, tapete, preproge, rastline, kopalnice in sanitarije, zapestnice, ročnih ur in nakit, živalske kletke, kovinske rešetke in druga težko dostopna mesta, straniščna školjka, ploščice in PVC, vrtno pohištvo iz plastike in ratana, čiščenje stekla, polirane lesene površine, leseno pohištvo, ogrevalni radiatorji, kuhinjska maščoba na kuhinjskih pokrovih in različnih kovinskih površinah, žaluzije, taljenje/odmrzovanje, čiščenje odtokov, čiščenje napeljav in odstranjevanje kalcija, čiščenje zunanjosti avtomobila, čiščenje notranjosti avtomobila (blago in usnje), kuhinjska pečica, ventilacijska napa, tuš kabina in stenske ploščice, kolesa in motorna vozila, okenski okvirji in polkna, odstranjevanje madežev iz preprog in tkanin.

 
 

Pošljite povpraševanje

Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.